Sladkorna masa roza 250 g

3,80 

Sladkorna masa roza (fondant) –  Idealna je za pokrivanje tort in izrezovanje oblik. Sladkorno maso lahko uporabite tudi za modeliranje ali ustvarjanje različnih oblik in modelov.

Fondant je mehak, upogljiv in se po obdelavi popolnoma strdi.

Na zalogi

Šifra: 7232 Kategorija:

Opis

Sladkorna masa roza 250g – Tičina masa

Sladkorna masa roza (fondant) –  Idealna je za pokrivanje tort in izrezovanje oblik. Sladkorno maso lahko uporabite tudi za modeliranje ali ustvarjanje različnih oblik in modelov.

Fondant je mehak, upogljiv in se po obdelavi popolnoma strdi.

Zahvaljujoč satenskemu zaključku je sladkorna masa kot nalašč za prekrivanje torte.
Sladkorna pasta je primerna tudi za ustvarjanje okraskov, zlahka jo modelirate ali ustvarjate različne oblike in oblike.

Vsebina: 250 gramov

Nasvete za uporabo sladkorne mase ali fondanta si lahko ogledate tukaj.

  • Načini za uporabo: Pred uporabo dobro pregnetemo in razvaljamo na tanki plasti sladkorja v prahu. Še bolje na silikonski podlagi – silikonska podlaga preprečuje lepljenje.
  • Pripomočki:  Najboljše rezultate dosežete z uporabo pravega orodja. Oglejte si ponudbo – valjček in gladilka ne smeta manjkati.
  • Uporaba: Sladkorno maso lahko  valjamo, gladimo, iz nje izdelujemo oblike- Vanjo lahko vtisnemo vzorce. Po njej lahko pišemo in rišemo.

Sestavine: sladkor, glukozni sirup, voda, rastlinska maščoba (palmovo jedro, palma), sredstvo za ohranjanje vlage: E422, zgoščevalci: E415, E466, emulgator: E471, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, konzervans: E200, naravna aroma, barvila: E133, E161b.

Lahko vsebuje sledi oreščkov!

Povprečne hranilne vrednosti za 100 g / energijska vrednost: 1648 kJ – 389 kcal / maščobe: 4,8 g – od tega nasičene maščobne kisline: 3,3 g / ogljikovi hidrati: g – od tega sladkorji: 84,8 g / beljakovine: 0 g / sol: 0.12 g.

Shranjevanje: hranite v suhem, temnem prostoru, 15 ° C – 20 ° C.

Proizvedeno v Franciji.