Jedilna barva v prahu Royal Blue

3,40 

Jedilna barva v prahu Royal Blue. Barva za živila Royal Blue.

Uporaba:

  • Primerne za površinsko barvanje izdelkov iz sladkorne  mase (fondanta) in čokolade.
  • Če jim dodate kanček alkohola pa dobite barvo za risanje in pisanje s čopičem po sladkorni masi, marcipanu, čokoladi in jedilnem papirju (hostiji).
  • Ustvarite svoje odtenke – barve lahko mešate med seboj.
  • Prah ni primeren za barvanje smetane in maslene kreme! Če prah dodate v  zmes, ne dobite učinka bleščeče barve,  zato je prah primeren le za površinsko barvanje ali poprašitev izdelka.

Na zalogi

Šifra: F45295 Kategorija:

Opis

Živilska barva bleščeča

Jedilna barva v prahu Royal Blue. Barva za živila Royal Blue.

Uporaba:

  • Primerne za površinsko barvanje izdelkov iz sladkorne  mase (fondanta) in čokolade.
  • Če jim dodate kanček alkohola pa dobite barvo za risanje in pisanje s čopičem po sladkorni masi, marcipanu, čokoladi in jedilnem papirju (hostiji).
  • Ustvarite svoje odtenke – barve lahko mešate med seboj.
  • Prah ni primeren za barvanje/dodajanje v zmes (smetana, krema,…)! Če prah dodate v  zmes, ne dobite učinka bleščeče barve,  zato je prah primeren le za površinsko barvanje ali poprašitev izdelka.

Navodila za uporabo:

  • Za površinsko barvanje: barvo nanesete s pomočjo čopiča na želeno površino (čokolada, sladkorna masa, icing krema).
  • Za risanje in pisanje po sladkorni masi, marcipanu, čokoladi, hostiji: prahu dodate malo alkohola, da se utekočini, in zmes dobro premešate.
  • v videu si oglejte ideje za uporabo barv v prahu

Sestavine: barvila E172; sredstvo proti strjevanju E555.

Shranjujte pri temperaturi od 15 – 22°C v suhem in temnem prostoru.

Neto teža: 3,5 g

Poreklo: EU

Fun Cakes barve ustrezajo zahtevam EU glede varnosti živil.

Opozorila :Hraniti izven dosega otrok. Pri uporabi se izogibajte direktnemu stiku s kožo. Roke takoj umijte z milom in toplo vodo, da odstranite barvo iz rok.

Največji priporočen odmerek: (Pri uporabi upoštevajte tudi Evropsko zakonodajo (Uredba 1333/2008/ES) )